Online tanácsadás

Információs csatornák érdeklődőknek, érintetteknek, hozzátartozóknak.

Beszélj egy szakemberrel!

Online tanácsadás érdeklődőknek, érintetteknek, hozzátartozóknak.

Hétfőtől péntekig 16:00 – 18:00-ig

Skype: drogszakember

Az online tanácsadás elérése előtt az alábbi információknak a tudatában kell lenned, illetve az online tanácsadás szabályait el kell fogadnod.

  • Az internetes tanácsadáskor nem vagy fizikailag jelen, ami aggodalomra adhat okot. A tanácsadó jobban közre tud működni veled, ha egy szobában vagytok. Ha már jársz tanácsadásra és van saját tanácsadód, csak valami problémád van vele, vagy éppen nem elérhető, próbálj türelemmel várni rá. Az online tanácsadás nem helyettesíti a már meglévő személyes létező kapcsolatot.
  • Vannak bizonyos esetek, melyeket egyértelműen tisztázni kell, melynek megléte során nem lehetséges az internetes tanácsadás: öngyilkossági gondolat, annak szándéka és testi megnyilvánulása. Ha öngyilkosságot akarsz elkövetni, azonnal fordulj segítségért. Hívjad az SOS. telefon szolgálatokat, melyek ingyenes elérhetőek Magyarországon.
  • Legalább 18 évesnek kell lenned, hogy az online tanácsadás elérhető legyen számodra.
  • Tisztában kell lenned az online tanácsadás kockázataival/ előnyeivel, az e-tanácsadás és a csevegő szolgáltatásnál, pl .hogy anonim (előny) de az írás által félreértéseket (kockázat) okozhat.
  • Te bármikor leállíthatod és megszakíthatod a tanácsadást. Szabadon kereshetsz egy másik tanácsadót, ha nem vagy elégedett a tanácsadással. Szabadon kereshetsz személyes tanácsadót is bármikor.
  • Hiszel abban, hogy a problémáid megoldódhatnak, eredményesek lehetnek.
  • Végeredmény: az online tanácsadásban való részvétellel három dologból egy megtörténhet: jobban fogod érezni magad, ugyanúgy fogod érezni magad mint előtte, rosszabbul fogod érezni magad.

 

TANÁCSADÓK: 

Hétfő: Szente Éva
Kedd: Kozák Balázs 
Szerda: Kocsis Attila 
Csütörtök: Kapitány Krisztián 
Péntek: Varga Gabi

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE